dinsdag 13 augustus 2013

Over 2 weken... zitten we in Thailand!

Het aftellen is begonnen, over nog geen twee weken vertrekt ons vliegtuig naar Bangkok en gaan we hopelijk een prachtige vakantie beleven! We gaan 'ongeorganiseerd' op reis, ik heb globaal een route gepland en een aantal hotels uitgekozen. Alleen het hotel voor de eerste twee nachten en een huurauto zijn gereserveerd. Ter plekke laten we de verdere keuze voor de hotels en de route afhangen van de locatie, het weer en natuurlijk van Stan. Als de kleine het naar zijn zin heeft, dan komt het met ons ook wel goed. Vermaakt hij zich ook in de jungle, dan gaan we lekker wandelen in de natuur. Blijkt dat hij het te warm heeft, niet tegen de vochtigheid kan of op een andere manier niet blij is, dan is er altijd een strand op een paar uur rijden, succes verzekerd!
Ons wacht wel een uitdaging: de weg vinden. Het navigeren met een kaart is soms wel eens lastig, maar zo lastig als in Thailand was het nog nergens. Kijk maar eens op dit kaartje. Ergens in dit gebied ligt ons eerste hotel. Als je inzoomt dan snap je wat ik bedoel, Thais is een soort hiërogliefen geschrift, onbegrijpelijk! Lastig lezen, maar nog lastiger om in een navigatiesysteem te zoeken. Nu maar hopen dat er leesbare bordjes staan...

Voor nu rest ons nog bijna twee weken spullen verzamelen voor op reis, nog 6 dagen werken, duimen voor mooi weer in Kanchanaburi en dan: วันหยุด!

2 opmerkingen:

  1. Super-reis lijkt me! Alvast heel veel plezier gewenst en ik (we) gaan de blog volgen....

    Gerard, Sietske en Imke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie net pas de andere reisverslagen.. Geweldig om te lezen.. Ga ik dus vanaf nu ook aandachtig doen...! 'Keep up the good work' !

    BeantwoordenVerwijderen