vrijdag 12 juni 2015

Ready to go!

Twee dagen voor vertrek, de inpakactiviteiten gaan beginnen. Wat een spullen moeten er mee... De lijst is drie A4tjes en het moet ook passen in 3 koffers. Als alles op bed ligt zien we direct dat de kleine tas die we wilden meenemen kansloos is, we pakken de grootste koffer er ook maar bij. Na de eerste keer wegen blijkt de kofferweeghaak het gewicht niet aan te kunnen, duidelijk te zwaar dus opnieuw inpakken. Gisteravond zat bijna alles in de koffers en nu staat ook de handbagage klaar. Ready! 

Een blik op een weerapp laat me zien dat we echt niet teveel kleding meenemen, het is in Calgary lang niet zo warm als bij ons op deze zwoele avond. Met een beetje mazzel halen we de 20 graden en in Waterton National Park, onze eerste bestemming met de camper, vriest het 's nachts nog! In Amerika verwachten we warmer weer, dus ook die korte broeken moeten echt wel mee. En dan heb je met z'n viertjes gewoon heel veel bagage mee. Hopelijk mag het ook van de KLM allemaal mee zonder bijbetalen.

'Mama, ik wil vandaag niet naar de crèche, maar gewoon nu al op vakantie', was vanmorgen de boodschap van Stan. Ons grote kleine mannetje heeft er zo'n zin in, alhoewel hij nog niet veel meer weet dan 'we gaan naar Schiphol, vliegen, in een camper rijden en dieren zoeken'. Dat die dieren geen giraffen zijn, zoals hij vanavond vertelde, dat zeggen we nog maar even niet. Heerlijk 3 weken vrij met z'n viertjes, dat is nu het belangrijkste. En als we dan toch een beer of bison tegenkomen in Yellowstone, dan zal hij die vast ook erg interessant vinden.

Welkom terug, meelezers op m'n weblog, leuk dat jullie er weer zijn! Ik zal proberen jullie in de komende twee weken weer op de hoogte te houden, maar het zou zomaar kunnen dat al m'n tijd op gaat aan m'n drie mannetjes, want we gaan vooral heerlijk genieten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten